07483
BESTILL TAXI
Pottemakergata 4, 7502 Stjørdal

Sikring av barn

 

Når det gjelder sikring av barn i taxi er det barnets vekt som avgjør hvilket sikringsutstyr som skal brukes. Alt godkjent utstyr er delt inn i vektklasser:

Babysete: 0 – 13 kg
Barnesete: 9 – 18 kg
Barnesete/Pute: 15 – 36 kg

 

Dersom du har behov for taxi med barnesete og/eller pute må dette bestilles hos vårt kundesenter på telefon 07483. Husk å oppgi barnets vekt.

Vi gjør oppmerksom på at det kan være noe lengre leveringstid på taxier med barneseter og man bør derfor bestille i god tid.

Nøkkelinfo om Stjørdal Taxi

Stjørdal Taxi AS er en av Trøndelags største taxisentraler, og ligger plassert i Pottemakergata 4 på Sutterøy industriområde.

 

Stjørdal Taxi tilbyr Airport Taxi fra , med faste lave priser til og fra Trondheim, rabatt kr. 100,- på retur! Avtale med helseforetaket for pasienttransport, skolekjøring for det offentlige, mange både store og små kunder i Stjørdal og Trondheim, bedriftskunder. Les mer om pasienttransport og skolekjøring her. På Trondheim Lufthavn Værnes er Stjørdal Taxi sin største holdeplass, hvor vi har biler for 1-4 passasjerer, 5-16 passasjerer samt transport av rullestolbrukere. Du kan ta en bil direkte fra holdeplassen der, eller forhåndsbestille. Videre har Stjørdal taxi holdeplasser ved Stjørdal jernbanestasjon og midt i sentrum på Stjørdal torg.

El Taxi

1/3 av våre taxier i trafikk er el-taxier og flere kommer etterhvert, be om å bli kjørt av en av disse og ta taxi med god miljøsamvittighet og null i utslipp!

Hittegods

Etterlyser du hittegods? Da kan du henvende deg til Sentralen (Tlf: 07483) eller Stjørdal Lensmannskontor (Tlf: 02800). Det er viktig at du tar vare på kvitteringen for drosjeturen. Sentralen hos Stjørdal Taxi i Pottemakergata 4 på Leira Industriområde er åpen mellom 05:00 – 23:00 på hverdager. Administrasjonen har kontortid mellom 08:00 – 16:00.

Forhåndsbestilling

Vi setter stor pris på at våre kunder forhåndsbestiller sin taxi hos oss, ring oss gjerne i tidsrommet hverdager mellom 05:00 og 23:00 så treffer dere våre medarbeidere på vårt eget callsenter i Pottemakergata 4, utenom disse tidene vil Nordland Taxi i Sulitjelma besvare våre anrop for oss. Det er viktig å beregne god tid, spesielt når man skal videre med fly, tog eller buss. Vi kan oppleve stor pågang enkelte tider i døgnet, forsinkelser kan da oppstå selv om vi gjør alt vi kan for å forhindre dette. Har du mistet din forbindelse med fly, buss eller tog på grunn av forsinket forhåndsbestilt taxi? Ta kontakt med sentralen og kanskje vi kan hjelpe. (NB! Forsinkelsen bør være på minst 15 minutter, beregn derfor god tid, spesielt når man skal videre med buss, tog eller fly.)